Loading...

Dit is Dols Constructie BV

Ons team bestaat uit 8 vakmensen welke uw opdracht met alle zorg zullen
uit voeren. Ook het uitvoeren van tekenwerk (autocad) behoort tot de mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Wij beschikken sinds april 2007 over een nieuw bedrijfspand met een werkplaats van ongeveer 1000 vierkante meter. In deze werkplaats beschikken we over  een drietal bovenloopkranen met een capaciteit van 2 x 8 ton en 1x 5 ton. Wij kunnen voor u knippen en zetten met een capaciteit tot 10mm over een lengte van 3000mm. Ook het walsen van buizen en profielen behoort tot de mogelijkheden binnen ons bedrijf.

In Januari 2017 hebben we onze CNC gestuurde plasma/autogeen machine vervangen. Hierdoor is onze capaciteit voor plasma verhoogt naar plaatdikte van 30mm en autogeen tot ca 150mm. Op deze machine kunnen we zowel staal ,RVS als aluminium snijden vanaf 0,5mm plaatdikte. Geen enkele vorm is te moeilijk voor deze machine. Denk ook eens aan naamplaten of andere reclamedoeleinden. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Verder kunt u bij ons terecht voor alle soorten laswerken van zowel staal, rvs als ook aluminium.
Onze lassers zijn gekwalificeerd volgens de NEN EN 287-1: 2004/ A2: 2006 (LIoyd’s Register).

Verder is bij Dols Constructie BV een IWT-er (International Welding Technologist) werkzaam met een certificaat van vakbekwaamheid.
Wij voldoen ook aan de nieuwe verplichte norm NEN EN – 1090 voor dragende constructies, trappen etc.

Met een team van gespecialiseerde mensen wordt in nauw onderling overleg gewerkt aan
uw project. Perfectie in planning en uitvoering is dan ook ons visitekaartje. Door de korte lijnen binnen onze bedrijfsvoering kunnen wij projekten op korte termijn uitvoeren en zijn ook de kosten beperkt.

Neem eens vrijblijvend contact op.

Met vriendelijke groet,
Peter en John Dols

“WIJ ZIJN LID VAN DE KONINKLIJKE METAALUNIE”